Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Sprogseminar.dk
Champagne

Kompetencegivende korrekturlæseruddannelser

Bliv en haj til korrekturlæsning
Er du af og til i tvivl om hvor kommaerne skal sættes, og om ”engang” skal være i ét eller to ord? Eller er du god til at rette fejl, men ikke altid sikker på argumenterne bag de rettelser du foretager i andres tekster?
 
Tag en af vores korrekturlæseruddannelser, og få skarp ammunition til sprogdiskussionerne på din arbejdsplads. Lær at skrive tekster der fanger målgruppen, og overse aldrig igen pinlige fejl i tekster der skal sendes ud af huset. Du får papir på dine evner efter at have bestået eksamen, og alle vores uddannelser kan tages som fleksible fjernforløb. Undervisningen bliver også optaget, så hvis du bliver forhindret i at deltage, kan du indhente det tabte når det passer dig.

Lær korrekturlæsning på højt niveau
Danske Sprogseminarer har over 25 års erfaring med at udbyde kurser i korrekt og godt sprog, og vi tilbyder to danske korrekturlæseruddannelser og en engelsk, som kan tages som fleksible fjernforløb:
På vores grundlæggende korrekturlæseruddannelse lærer du at rette typiske fejl i forbindelse med alle ordklasserne, og du lærer at sætte komma – både med og uden startkomma.
På vores videregående korrekturlæseruddannelse bygger du oven på din viden og lærer at bruge de avancerede korrekturlæsningsredskaber i Word. Derudover lærer du at skrive tekster der fanger din målgruppe, og at redigere andres tekster så budskabet altid står skarpt.
På vores engelske korrekturlæseruddannelse lærer du bl.a. at undgå de mange danskerfejl i engelske tekster.
 
Den danske korrekturlæseruddannelse – grundlæggende afholder vi også som fremmødeforløb i både Århus og København.
 
Gratis kurser
Uanset hvilket forløb du vælger, får du alle kurser på dette link gratis.

Pris og rabatter på uddannelserne
Prisen på et fjernforløb er 11.500 kr. ekskl. moms.
Prisen på et fremmødeforløb er 18.500 kr. ekskl. moms.
 
Er du medlem af vores Sprognetværk? Så får du 25 % rabat på alle kurser og uddannelser hos Danske Sprogseminarer. Er du ikke medlem af Sprognetværket, kan du stadig få 15 % rabat hvis du er medlem af:
  • Kommunikation og Sprog
  • Dansk Journalistforbund
  • Dansk Magisterforening
  • HK.
Er du ansat i staten og dækket af en fælles overenskomst, kan du også søge om tilskud til uddannelsen hos Den Statslige Kompetencefond.

Læs mere om korrekturlæseruddannelserne, og tilmeld dig på vores hjemmeside.

 
Mange hilsner
 
Jane Hansen
Direktør, cand.mag.