Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Sprogseminar.dk
Engelsk korrekturlæser

Vil du have papir på at du er professionel engelsk korrekturlæser?

Danske Sprogseminarer udbyder en omfattende uddannelse i engelsk korrekturlæsning.
 
Det engelske sprogs betydning i dansk erhvervsliv stiger konstant, og det stiller stadig større krav til sproglige kvalifikationer hos de ansatte. Det betyder også at engelsk korrekturlæsning er vigtigere end nogen sinde før. Ikke desto mindre er det langtfra ualmindeligt at finde sprogfejl i engelske tekster fra danske virksomheder.
 
Fleksibelt onlineforløb
Uddannelsen finder sted som fleksibelt onlineforløb. Du lærer at foretage korrekte rettelser, og du lærer at finde belæg for disse rettelser. Og nok så vigtigt: Du bidrager til at din virksomhed fremstår som troværdig og professionet. Efter bestået eksamen får du mulighed for at blive optaget i vores freelanceregister. Det betyder at firmaer kan kontakte dig og tilbyde dig freelancearbejde i engelsk korrekturlæsning og tekstredigering.
 
Ny forhåndstest
Hvis du ikke er sikker på at du har de nødvendige forudsætninger for at gennemføre uddannelsen, kan du tage vores nye forhåndstest. Det koster ikke noget. Klik på dette link for at få adgang til testen.
 
Gratis kurser
Når du er tilmeldt den engelske korrekturlæseruddannelse, kan du gratis deltage i følgende:
Pris og rabatter
Den engelske korrekturlæseruddannelse (online) koster 11.500 kr. ekskl. moms.
 
Du får 25 % rabat hvis du er medlem af vores Sprognetværk, og 15 % rabat hvis du er medlem af Kommunikation og Sprog, Dansk Magisterforening, HK eller Dansk Journalistforbund. Rabatterne kan ikke kombineres.

Tilmelding
Læs mere, og tilmeld dig på dette link.
 
Mange hilsner
Jane Hansen
Direktør, cand.mag.